De Vrije Wilg

Groen wonen bij de stad in je eigen vrijstaande huis

Een vrijstaand huis zoals jij het wilt hebben? Het kan met een zelfbouwkavel in de Vrije Wilg in Dordrecht. Op de grote kavels heb je volop ruimte voor een woning van één tot vier bouwlagen. Hoeveel slaapkamers wil jij? Hier bepaal je zelf het ontwerp en de indeling van jouw huis.

 

Tussen Dordrecht en de Biesbosch

De ligging is ideaal: vanuit je huis loop je zo het weidse buitengebied in, richting de Biesbosch. Terwijl de voorzieningen van Dordrecht op loop- en fietsafstand zijn. En met 15-30 minuten sta je in de andere Drechtsteden of Rotterdam!Zo bouw je je eigen huis


De kavels van De Vrije Wilg

12 zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen


Een echte zelfbouwbuurt

In de Vrije Wilg kun je je eigen ding doen en heb je tegelijkertijd de charme van het dorpse gevoel. De rustige, groene straatjes eindigen in pleintjes, gezellig als je even een praatje wilt maken met je buren. En voor kinderen veilig om te spelen. Omdat je een eigen tuin hebt, is er toch genoeg privacy. Net waar je op die dag behoefte aan hebt. 

 

De kavels zijn allemaal ruim opgezet, met voldoende vierkante meters bouwvlak en een ruime tuin. 

 

Er zijn al kavels vanaf € 197.500,- voor 325m2

Klik op de afbeelding om te vergroten.


De mooiste woning maak je zelf

Jantine: "Ik heb een huis dat niemand anders heeft. Dat geeft een trots gevoel!"Daarom zelfbouw

Je doet graag je eigen ding. Daarom ga je voor een bijzondere woning die niemand anders heeft. Dat kan met zelfbouw. Spannend, maar het voelt geweldig! Je kunt meer dan je denkt. Vooral als je goede mensen om je heen verzamelt. 

 

De mooiste woning maak je zelf!

Als zelfbouwer heb je maximale invloed op de bouw van je eigen woning. Jij bepaalt wat er gebouwd wordt en met welke partijen je samenwerkt (architect, adviseurs, aannemer). Ga je de hoogte in of benut je de breedte? Wil je enkel duurzame materialen verwerken in je gevel? Of juist veel glas?

Jij ontwerpt, beslist en bouwt, want de mooiste woning maak je zelf!  


Wat kan ik bouwen?

 

Natuurlijk krijg je veel vrijheid om je droomwoning te realiseren. Om ervoor te zorgen dat alle zelfbouwwoningen in de buurt straks mooi bij elkaar passen, krijg je van ons ook een aantal simpele spelregels mee in het Kavelpaspoort. Zo weet je precies wat er wel en niet kan. 


Een belangrijke richtlijn uit het Kavelpaspoort:

Voor de woningen is er gezocht naar een overeenkomstig element dat de buurt verbindt. Jouw woning heeft daarom gevels die voor 50% uit hout bestaan, en die van jouw buren ook!


Aan de slag, met professionele hulp

Je eigen droomhuis realiseren is best spannend. Zorg daarom dat je de juiste mensen om je heen verzamelt.

Wij bieden je een uitgebreid netwerk van adviseurs en specialisten.

Om je op weg te helpen staat onze Koperscoach voor je klaar! Zodra je een optie neemt helpt de koperscoach je op weg in de wereld van zelfbouw. Je krijgt een gesprek met een architect of bouwer en een gesprek met een een duurzaamheid expert en een financieel adviseur. Een optieperiode duurt 12 weken. Na de 12 weken ben je zeker klaar om te beslissen of je het avontuur aangaat!
Interesse?

Heb je interesse in een kavel in De Vrije Wilg? Schrijf je dan (kosteloos en vrijblijvend) in en geef duidelijk aan in welke kavel(s) je geïnteresseerd bent. Zo krijgen wij een helder beeld van je wensen en kan onze Koperscoach je goed op weg helpen.  

 

Optie nemen?

Je kan per direct een optie nemen op een kavel. Schrijf je in via ons inschrijfformulier om je interesse aan ons kenbaar te maken. Onze Koperscoach neemt contact met je op. We lichten graag nog het project toe. Dat kan natuurlijk ook op de locatie. Tijdens de optieperiode begeleiden we je intensief om alle mogelijkheden met je te onderzoeken. Jij beslist en wij zorgen dat je makkelijk en snel kan beslissen. 


Heb je vragen?

Neem dan contact op met de Koperscoach.

Mila kan je verder helpen met jouw inschrijving, of als je specifieke vragen hebt over de mogelijkheden van de kavels.

Niks missen?

Volg ons op Facebook!

Facebook

Hier wonen?

Wil jij graag wonen in De Vrije Wilg?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg 

 

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl 

W     www.steenvlinder.nl