Deskundig advies op maat

Je kunt meer dan je denkt!

Vooral als je goede mensen om je heen verzamelt. Je wilt mensen die met je méédenken, maar niet vóór jou denken. Zodat je straks echt trots kunt zijn op wat je zelf bereikt hebt. Maak gebruik van ons netwerk van adviseurs op het gebied van ontwerp (architecten), duurzaamheid en financiën.


Ontwerpen

Je eigen huis ontwerpen is natuurlijk het leukste wat er is. Veel mensen doen dit samen met een architect. Bij Steenvlinder werken we samen met een aantal architecten van wie we weten dat ze graag en goed werken met particulieren. Natuurlijk kun je ook een andere architect inschakelen.

 

Vergunningsvrij bouwen

Wist je dat je een deel van je woning vergunningsvrij kunt bouwen? Bijvoorbeeld in de toekomst, als je wilt uitbreiden. Handig om daar nu al rekening mee te houden! Bespreek dit altijd met een architect, want die weet wat er mag volgens het bestemmingsplan.


Duurzaamheid

Denken aan het milieu is belangrijk voor de volgende generatie. En duurzaam wonen levert je comfort en financieel voordeel op. De ontwikkelingen gaan snel. Daarom heeft Steenvlinder ook hiervoor een netwerk van specialisten. 

 

Gasloos: in jouw voordeel

Je nieuwe woning wordt gasloos. Een zeer groot voordeel van De Vrije Wilg is dat je de kavel koopt inclusief een zogeheten warmtelus, zodat jij je woning op een andere manier kunt verwarmen. Dat scheelt je duizenden euro's! 


Financieel advies

Je wilt graag weten wat het kost om je eigen huis te bouwen. En of je dat kunt betalen. Hiervoor biedt Steenvlinder je een netwerk van adviseurs die vertrouwd zijn met het fenomeen zelfbouw.

 

Tijdens je optieperiode bieden we je een berekening van de bouwkosten op basis van je gewenste ontwerp. Zo heb je een goed beeld of jouw droomwoning hier gebouwd kan worden.

 


Heb je vragen?

Neem dan contact op met de Koperscoach.

Mila kan je verder helpen met jouw inschrijving, of als je specifieke vragen hebt 

over de mogelijkheden van de kavels.


Hier wonen?

Wil jij graag wonen in De Vrije Wilg?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg 

 

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl 

W     www.steenvlinder.nl