< terug naar overzicht

Duurzaamheid experts

Steeds meer zelfbouwontwikkelingen zijn gasloos, want dat wordt de nieuwe standaard. Bij De Vrije Wilg is dit extra goed geregeld, met een kavel inclusief warmtelus. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je nieuwe woning duurzaam en energiezuinig te maken. Niet alleen de mooiste, maar ook de duurzaamste woning bouw je zelf! 

 

Deskundig advies 

Er zijn veel duurzame maatregelen mogelijk en de ontwikkelingen gaan heel snel. Hoe werkt het precies, welke investering loont voor jou en waar moet je rekening mee houden? Bij dit soort vragen kunnen adviseurs jou goed helpen. Je vindt hier een aantal onafhankelijke adviseurs. Balanshuis

 

"Balanshuis ondersteunt bewoners bij het duurzaam maken van hun nieuwe of bestaande woning. Eerst luisteren we naar bewoners en dan doen we voorstellen voor een gezond en prettig wooncomfort van hun woning, want een duurzame woning is een comfortabele woning."

 

Contactpersoon: Tom SmeuldersHenk Slijp Advies

 

"Een optimale duurzame oplossing

voor een optimale prijs!" 

 

Contactpersoon: Henk SlijpKlimaatexpert.com

 

"Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. We nemen alle factoren mee die van invloed zijn op het binnenklimaat, zoals de mate van isolatie, de ventilatie, het afgiftesysteem, het soort klimaatsysteem, het gebruik van zonne-energie et cetera. Zo bieden wij u een totaalconcept op het gebied van een duurzaam binnenklimaat"Hier wonen?

Wil jij graag wonen in De Vrije Wilg?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg 

 

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl 

W     www.steenvlinder.nl