< terug naar overzicht

Financieel advies

Als je zelf je huis bouwt, zullen twee vragen heel belangrijk voor je zijn:  

 

1. Wat kost het om mijn eigen huis te bouwen?

2. Kan ik het betalen?

 

 

Naast de rekentool die we ontwikkelden, kun je voor specifieke vragen over jouw situatie vaak het best een adviesgesprek met een professional aanvragen. Bijvoorbeeld in de optieperiode, wanneer je onderzoekt wat je kan en wil. Graag stellen we je voor aan twee partijen: voor het berekenen van de bouwkosten én voor het bekijken van jouw hypotheek.Bijkerk Bouwkosten

 

"Bijkerk Bouwadvies is een jong en dynamisch adviesbureau onder de bevlogen leiding van Justin Bijkerk. Brede ervaring als bouwkostendeskundige en vastgoedeconoom. Justin is thuis in het ramen en begroten van bouwkosten, beoordelingen van begrotingen en kan conditiemetingen conform de NEN-2767 uitvoeren. Zijn passie is het optimaliseren en haalbaar maken van mooie en uitdagende projecten."

 Melior Hypotheken

 

""Of je nu bij Melior moet zijn voor je hypotheek, je verzekeringen of je wilt informatie over de taxatie, of aan- of verkoop van een woning. Al deze vragen worden door ons persoonlijk beantwoord. De combinatie van deze diensten geeft een grote meerwaarde: wij kunnen als geen ander je totale financiële plaatje overzien!"Hier wonen?

Wil jij graag wonen in De Vrije Wilg?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg 

 

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl 

W     www.steenvlinder.nl