Interesse? 

Heb je interesse in een kavel in de Vrije Wilg? Schrijf je dan hiernaast (kosteloos en vrijblijvend) in en geef duidelijk aan in welke kavel(s) je geïnteresseerd bent. Zo krijgen wij een helder beeld van je wensen en kan onze Koperscoach je goed op weg helpen. 

 

 

 

 

Mila Kluen

Koperscoach

 

Contact:

info@vrijewilg.nl

06 - 302 54 117

Meer informatie over het project?

Laat je adviseren door onze Koperscoach!

 

Wil je meer informatie over De Vrije Wilg? Of heb je hulp nodig bij jouw inschrijving? Neem dan contact op met onze Koperscoach Mila. Zij kan je op weg helpen en je vragen over De Vrije Wilg beantwoorden.

 

Ook als je je nog vrijblijvend aan het oriënteren bent kan je bij een Koperscoach terecht om je te laten adviseren. Stuur een email voor meer informatie of schrijf je hiernaast in voor het project als je nu al interesse hebt!

 


Over Steenvlinder

 

Wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van zelfbouw en klushuizen. Wij geloven in de kracht van mensen. Ons motto is dan ook: de mooiste woning maak je zelf, want je kunt meer dan je denkt! Zoals een rups zichzelf verandert in een vlinder, zo zorgt Steenvlinder voor organische transformatie. Wij zorgen ervoor dat je echt trots kunt zijn op wat je bereikt hebt.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website en kom meer over ons te weten!


Hier wonen?

Wil jij graag wonen in De Vrije Wilg?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg 

 

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl 

W     www.steenvlinder.nl