Hoe werkt het?

Heb je interesse in een kavel in De Vrije Wilg? Schrijf je dan (kosteloos en vrijblijvend) in en geef duidelijk aan in welke kavel(s) je geïnteresseerd bent. Zo krijgen wij een helder beeld van je wensen en kan onze Koperscoach je goed op weg helpen. 

 

Optie nemen?

De verkoop van fase 1 is gestart. Onze koperscoach neemt contact met je op nadat je je hebt ingeschreven. Je kunt dan een optie nemen op de kavel waarop jij het liefst wil gaan bouwen. De uitgifte van de opties gaat op volgorde van inschrijving en duurt zolang er kavels beschikbaar zijn. Een goede reden dus om er op tijd bij te zijn! Optie nemen

Neem je een optie? Dan betaal je € 300,- en reserveren we de kavel 12 weken voor je. 

In die tijd onderzoek je de mogelijkheden. Als je de kavel afneemt, dan verrekenen we het betaalde optiebedrag!

Mogelijkheden onderzoeken

 Wat voor huis wil ik? Hoe duurzaam wordt mijn huis? En kan ik het betalen?  De Koperscoach begeleid je intensief in deze periode. Ook zorgen we voor een gesprek met een architect of bouwer en met een duurzaamheid expert en financieel adviseur. Zo ga je goed voorbereid van start!

Koopovereenkomst ondertekenen

Als je doorgaat, onderteken je bij je Koperscoach na 12 weken de koopovereenkomst. Hierbij doe je een aanbetaling van 10% van de kavelprijs.


Kavel bouwrijp maken, plannen uitwerken

Wij gaan aan de slag en maken je kavel ‘bouwrijp’. Tegelijkertijd werk jij je plannen verder uit, vraag je de bouwvergunning aan en kies je een aannemer. Een adviseur (zoals een architect) kan je hierin begeleiden. Ook jouw Koperscoach staat altijd voor je klaar.

Eigenaar van de grond

De kavel wordt ‘bouwrijp’ aan je opgeleverd in februari 2019. We gaan dan naar de notaris, waar je de overige 90% van de kavelprijs betaalt. Daarna ben je eigenaar van de grond!

Vanaf nu heb je 2 jaar de tijd om jouw droomwoning te bouwen!