Hoe werkt het?

Heb je interesse in een kavel in De Vrije Wilg? Schrijf je dan (kosteloos en vrijblijvend) in en geef duidelijk aan in welke kavel(s) je geïnteresseerd bent. Zo krijgen wij een helder beeld van je wensen en kan onze Koperscoach je goed op weg helpen. 

 

Optie nemen?

Onze koperscoach neemt contact met je op nadat je je hebt ingeschreven. Je kunt dan een optie nemen op de kavel waar jij het liefst wil gaan bouwen. Een optie kost €300,- en duurt 12 weken. Tijdens die periode wordt je intensief begeleid door onze koperscoach. We onderzoeken samen waar je het beste geholpen kan worden. Ga je met een architect praten, wat is dan belangrijk? Ga je direct bij een bouwer langs, waar kan je dan op letten? Jij beslist, wij helpen waar nodig!Optie nemen

Neem je een optie? Dan betaal je € 300,- en reserveren we de kavel 12 weken voor je. 

In die tijd onderzoek je de mogelijkheden. Als je de kavel afneemt, dan verrekenen we het betaalde optiebedrag!

Mogelijkheden onderzoeken

 Wat voor huis wil ik? Hoe duurzaam wordt mijn huis? En kan ik het betalen?  De Koperscoach begeleid je in deze periode. Je kan je eerste afspraken plannen met bijvoorbeeld een architect, een bouwer of een financieel adviseur. Zo ga je goed voorbereid van start!

Koopovereenkomst ondertekenen

Als je doorgaat, onderteken je bij je Koperscoach na 12 weken de koopovereenkomst. Je betaalt een vergoeding van € 5.000,-.  Je hebt dan nog zes maanden de tijd om de grond af te nemen. De vergoeding wordt verrekend bij de afname.


Kavel bouwrijp maken, plannen uitwerken

Wij gaan aan de slag en maken je kavel ‘bouwrijp’. Tegelijkertijd werk jij je plannen verder uit, vraag je de bouwvergunning aan en kies je een aannemer. Een adviseur (zoals een architect) kan je hierin begeleiden. Ook jouw Koperscoach staat altijd voor je klaar.

Eigenaar van de grond

De kavel wordt ‘bouwrijp’ aan je opgeleverd. Alle leidingen en riolering liggen tot aan je kavel. Ook de warmtelus is al geslagen op je kavel. We gaan dan naar de notaris en je wordt eigenaar van de grond!

Vanaf nu heb je 2 jaar de tijd om jouw droomwoning te bouwen!Hier wonen?

Wil jij graag wonen in De Vrije Wilg?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg 

 

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl 

W     www.steenvlinder.nl